Regio 10 verkoop pagina

Op deze pagina is het mogelijk om zaken die bruikbaar zijn voor andere deelnemers te plaatsen. U kunt uw advertentie naar de secretaris/penningmeester sturen.

Beide Mototrola sets worden u aangeboden tegen een goed bod. De opbrengst komt uiteraard ten goede van de verenigingskas…..

Motorola Radius GM300 voorzien van diverse Dares frequenties. Wordt geleverd incl. microfoon en voedingskabel. Mic dient te worden voorzien van een RJ45 plug.

Motorola GM900 voorzien van diverse Dares frequenties. Wordt geleverd incl. mic, spkr en voedingskabel.Dares batch, welke op kleding genaaid of gestreken kan worden. Hiervan zijn er nog enkele in voorraad.
prijs : €2,50

AEA PK232 TNC. Ofschoon de buitenzijde aangeeft dat het hier om een PK232 gaat kunt u aan de binnenzijde zien dat het toch wel degelijk een MBX versie is met de nieuwste firmware v 7.2 . Hier zit de optie PACTOR1 in verwerkt.

Hier is de MBX print met de eproms duidelijk te zien. Er kan evt. ook een 512 eprom in zodat het mogelijk word om 2 firmwares te starten, b.v. The Firmware en de originele firmware van AEA.